Skip to content
Wat doen wij
werk_en_prive.gif
 Onze dienstverlening wordt afgestemd  op de individuele wensen en behoeften van onze klanten. Alvorens  een samenwerking wordt aangaan maken we een overeenkomst op waarin vastgelegd wordt welke werkzaamheden standaard voor de klant worden uitgevoerd. Overige werkzaamheden zullen altijd in overleg plaatsvinden. Dus inzichtelijkheid in de dienstverlening en geen onverwacht hoge kosten voor de ondernemer.

Rian Vergeer: "Toen een relatie hoorde wat hij kon besparen als hij koos voor de dienstverlening van Riassurance, vroeg hij mij de dienstverlening op te zetten op basis van detachering. Ik zit nu iedere maand een ochtend bij dit bedrijf en voer hier alle mogelijke verzekeringsklussen uit. Drie vliegen in 1 klap: ontlasting van de administratie, (nog steeds) financieel voordeel en een verzekeringsspecialist in eigen huis!"

Een andere deel van onze dienstverlening is gericht op het uitvoeren van second opinions. Naar aanleiding van een inventarisatie van het bedrijf analyseren wij de lopende polissen op juistheid en volledigheid. Ook verzorgen wij een prijs/kwaliteitsonderzoek door voor iedere verzekering diverse offertes bij concurrerende verzekeraars op te vragen. De analyse en de vergelijking worden overzichtelijk in rapporten gepresenteerd.

Rian Vergeer: "Bij deze onderzoeken komen regelmatig grote dekkingshiaten aan het licht; dekkingen die absoluut niet aansluiten op de activiteiten van de onderneming, werkmaatschappijen die niet vermeld worden op de polis(sen) of opgezette constructies die juridisch niet haalbaar zijn in geval van schade."
 

Contact

  • Leeghwaterstraat 25
  • Postbus 210
  • 2810 AE Reeuwijk
  • Tel. (0182)308193
  • Fax (0182)308194
  • Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Nieuwsbrief